Nie no Ziomuś nie był taki zły. Fajny wieśniaczek, nie ma co narzekać
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Nie był aż taki zły ale muszę powiedzieć że momentami mnie wkurzał. Nie miał za dobrej gadki, momentami brzmiał tak jakoś sztucznie ale wole go niż np.Jolasie z nowych odcinków.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
"Byłaś w niego wpatrzona jak Boczek w serdelową"
Ostatnio zmieniony przez Portier92 2011-11-13, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli mam oceniać go w kategorii "zastąpienia Waldusia", to jestem całkowicie na NIE. Natomiast jako dodatkowa postać był taki średni, ale chyba lepszy niż gorszy. Ciężko mi wystawić jednoznaczną ocenę, szczególnie, że wszystkich odcinków z nim nie oglądałam.
Wysłany: 2012-02-12, 12:38
Jakoś nigdy nie miałem sentymentu do tego chłopaka, grał słabo i do Waldka mu było daleko. Dobrze że wystąpił tylko w 4 odcinkach, a najlepszy odcinek z nim to "Kraina obfitości".
Ja jakoś się nie mogę zdecydować. Wybieram wersje 4- Nie mam zdania.
Kazik151 napisał/a:
Mnie tam teen Ziomek strasznie wkurzał i nigdy go nielubiłem. Zaś w nowych odcinkach jest jedna postać epizodyczna która jest świetna - Badura.
Jak ty go możesz lubić? Stary dziad i nic więcej.
Wysłany: 2012-03-20, 20:19
Ferdynator2000 napisał/a:
Jak ty go możesz lubić? Stary dziad i nic więcej.
Ale mi argument, Paździoch też stary dziad (oczywiście z całym szacunkiem dla pana Kotysa) a jakoś każdy go lubi.
Badura jest spoko, od czasu do czasu może się pojawić.