Przyjemnie się oglądało ten odcinek. Fabuła dość fajnie skonstruowana, wyraźny morał, że każdy musi być sam dla siebie Zorro. Dobre było jak Ferdek pytał się Halinki czy wierzy w Zorro albo pokazywał co dostał a Halinka myślała, że jest złodziejem. Dobre też było, jak Zorro wparował do sypialni z muszlą klozetową dla Ferdka. No i, Dracz fajnie grał. 7/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Chyba mój ulubiony odcinek z drugiego sezonu, może jakoś niezbyt wybitny, ale i tak pozytywnie wypadł w porównaniu do innych. Fajne pokazanie wszystkim komunistom że gdy zabierze się bogatym i da biednym to nagle bogaci stają się biedni i na odwrót i że jak coś się chce, to samemu trzeba się za to zabrać.
Bardzo fajny odcinek. Przyjemny, śmieszny, ciekawy. Kapitalna gra Krzysia Dracza. Eleganckie gadżety odebrane biednym. No i tradycyjnie już Paździoch menda. Po trupach do celu jak to się mówi. Scena z kołdrą zajefajna.
Odcinek dobry ale jakoś niedopracowany.
Bo tak - słabo się zaczął, ni z gruchy i pietruchy wpadł Zorro i już. Zabrakło jakiegoś fajnego wprowadzenia. Do tego wkurzało mnie to seplenienie Zorro.
Najlepsze momenty to jak Boczek (znowu ten Boczek) przyszedł z Pizzą, potem chciał serdelki i jak wybrzydzał na korytarzu. A jaki miał świetny strój jak przyszedł w nocy.
Pażdziochy też fajnie przyświrowały biedaków.
Fajny odcinek, ciekawy pomysł z tym jąkającym się Zorro. Bardzo dobrze grał Dracz. Na plus także cwaniactwo Paździochów, wyraźne przesłanie i końcowa przebieranka. 8/10.
Może tematyka tego "zorro" może mi trochę nie odpowiadać, ale wyszedł naprawdę dobry odcinek! W dzisiejszych czasach z pewnością tak już by nie było. Największym plusem było trzymanie się Ferdka i Boczka razem oraz Paździochowie, którzy po raz kolejny pokazali swoje prawdziwe ja. Godna uwagi jest także końcówka odcinka. Ferdek ma pomysła.. potem okazuję się, że wszystko mają takiego samego. Zorro wynoszący telewizor Kiepskich Gra aktorska Dracza również świetna, choć dopiero po napisach wiedziałem, że to on. 9/10!
Odcinek świetny.
Plusy:
- Świetna gra Dracza
- Cwane zachowanie Paździochów
- Dobre teksty
- Sceny z Boczkiem
- Fajna końcówka
Minusy:
- praktycznie brak