Seria 11 dobiegła końca więc zakładam temat o 12 serii serialu. Jak myślicie, czy możemy się spodziewać nowych odcinków, czy zaprzestaną na tym co nakręcili? Ja mam nadzieję, że mimo fatalnej oglądalności serial doczeka się nowych odcinków.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Ja nie chce sobie zaniżać mojej opinii o Kiepskich nową serią. Nic lepszego już nie wykrzesają, więc uważam, że lepiej zrobią, jak skończą na tej 11 serii. Niestety... Są wzloty i upadki. A Kiepscy upadli i to wiadomo nie od dziś. Zbyt długo już trwa ten upadek.
No... Chyba, że wrócą stare śmiechy i pomysły. Jednak z tym drugim będzie ciężko, bardzo ciężko.
_________________ Bresso!!!(!11
Ostatnio zmieniony przez jblaze 2010-06-16, 22:30, w całości zmieniany 2 razy
Nie sądzę by były jeszcze jakiekolwiek szanse na produkcję nowych, a jeżeli się mylę, to będę oglądał jak premierowy mnie zachwyci
Ale nie chce nowych odcinków, bo już nie wierze w jakiekolwiek udane odcinki.
Oby był dobry, bo będzie miał ciężej - Kiepskich w obecnym stanie z pewnością wielu ludzi oglądało ze względu na stare odcinki, "Ludzie Chudego" takiego przywileju mieć nie będą.
Zagłosowałem oczywiście na "Nie" - o wiele bardziej wolę obejrzeć po raz setny stare odcinki niż nowe.
Wysłany: 2010-06-17, 23:00
żeby nowe odcinki nabrały rumieńców i miały sens powinni wprowadzić jakieś nowe postaci, nowych lokatorów czy cholera wie kogo bo tak to faktycznie dusi się to wszystko we własnym sosie i staje się coraz mniej strawne
żeby nowe odcinki nabrały rumieńców i miały sens powinni wprowadzić jakieś nowe postaci, nowych lokatorów czy cholera wie kogo bo tak to faktycznie dusi się to wszystko we własnym sosie i staje się coraz mniej strawne
Według mnie powinni zatrudnić więcej scenarzystów i wywalić Yokę
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Jeśli 12 seria ma być "kopią" minionej serii (co zresztą jest bardzo prawdopodobne) to jestem na "nie". Dobre pomysły już zostały zrealizowane i lepszych już chyba już nie wymyślą.
Wikipedia nie jest prawdziwym źródłem informacji. Wikipedię może edytować każdy. Przy tej informacji masz [potrzebne źródło], czyli brak jakichkolwiek dowodów.
david123lost napisał/a:
zaś strona kiepscy.vgh podaje, że zobaczymy nowe odc. jesienią
Podobno ten gościu kontaktował się z ATMem, a jeśli chodzi o plotki, to są to tylko czyste spekulacje.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-06-21, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Kolejna seria ?! ...
Moim zdaniem powinni zamknąć ten cały kramik a rekwizyty z serialu wystawić na aukcję
Po co ciągnąć taki szit dalej, bo na pewno nie dla oglądalności ... to już nie jest ŚwK ...
5 złotych zasad, co watro zmienić w 12 sezonie "Świata wg Kiepskich" aby osiągnąć dużą oglądalność:
1. Scenariusz: Zdecydowanie mała ilość scenarzystów. Państwo Sobiszewscy oraz Patrick yoka nie maja juz zupełnie pomysłu na wykonanie odcinków. Przykładem jest chocby "Łonderpoland", fatalne wykonanie\
2. Sceny w greenboksie: W zasadzie wszystkie odcinki zawierają takie właśnie sceny. Czasem wydaje sie, że jest ich więcej, niz pozostałych scen w kamienicy. Przykładami są "łonderpoland", "Andromeda", "Dance Makabre", "Konflikt pokoleń", "Syn Nilu" i wiele wiele więcej... Moja rada: Dla urozmaicenia odcinka dobra by była jedna, ok 1 minutowa scena w greenboksie. Przekroczenie tego progu daje bardzo opłakane skutki.
3. śmiechy: Wielu widzów dołuja. Rzeczywiście, brzmią fatalnie. Powinny dodawać jescze wiecej humoru w smiesznej scenie, a nie obrydzać.
4. Odcinki: Większość odcinków 10 i 11 serii są "o wszystkim i o niczym" Przykładem jest choćby "Ósme dziecko stróża". Zapowiedz mówiła, że Ferdek otrzymuje propozycje zostać ojcem chrzestnym. Wszystko fajnie gdyby nie to, ze dowiadujemy się o tym w 15 minucie odcinka, poniewaz pierwsze kilka minut mówi opowiada o figlach ferdka w poszwie i o panie Badurze. Inny przykład: "Wielkij Konstruktjor". Poczatek odcinka spokojny, lecz pod koniec kilka scen upchanych w kilku minutach. Widz nie umiał się skoncentrować, tak szybko się to działo!
5. Alkohol: Tylko jeden odcinek z 2 ostatnich serii pokazuje że Ferdek pije piwo ("Wielkij Konstruktjor"). reszta odcinków to wódka i "małpki". Kiedyś Ferdek był miłosnikiem MOCNEGO FULLA, teraz jest tylko alkoholikiem z butelką w rekach. Az przykro się robi...
[ Komentarz dodany przez: locka: 2010-06-24, 09:45 ]
Dodałbym jeszcze dźwięki między przejściami scen, nowe są fatalne. Zaś ich porzedniki wprost przeciwnie.
szczerze mówiąc nowe odcinki nie bawią mnie noo prócz np: Kapeć , Urodziny noi może trochę Pan Gałganek. Ale tak pokochałem ten serial że niemogę sie z nim rozstać;/ Dlatego niestety rozumem jestem na NIE ,ale sercem niestety na TAK.
Ostatnio zmieniony przez 19pieczus08 2010-06-23, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze niewyemitowano wszystkich odcinków z poprzedniego sezonu więc myśle,że we wrześniu je wyemitują a potem zaczną kręcić nową serię ale zgadzam się z opinią,że kończą już im się pomysły nie są to już ci sami Kiepscy co za czasów Waldusia...
Czytałem dziś na WP coś o jakimś odcinku że Ferdek z Marianem konstruują jakiś odbiornik który przenosi do telewizji. A to była zapowiedź do sezonu 11.
Fakt, widziałem nawet zdjęcie na Polsacie. Czyli pozostaje jeden niewyemitowany odcinek. Albo po prostu chcą wyemitować dobry odcinek w nowej serii, skoro na okrągło kręcą taką chałę.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-07-12, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Natomiast w jednym z odcinków, kiedy Paździoch i Ferdek za pomocą starego odbiornika telewizyjnego przeniosą się w świat szklanego ekranu i będą chcieli stworzyć swoją telewizję marzeń, zobaczymy Krzysztofa Ibisza, Ewę Skibińską, Olę Zienkiewicz i Łukasza Płoszajskiego