Dla mnie też nic specjalnego, Radosław Pazura - w przeciwieństwie do swojego brata - według mnie nie nadaje się do komedii.
Dla mnie Pazura dobrze się spisał...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Bardzo dobry odcinek,Radosław to dobry aktor jednak jeśli chodzi o komedie o Cezary jest o wiele lepszy,swoją drogą bardzo chciałbym go kiedyś zobaczyć w naszym serialu
Role Szydła nie grał przypadkiem ten sam aktor który czyścił komin Kiepskim w odcinku o zboczeńcu?
Cytat:
Role Szydła nie grał przypadkiem ten sam aktor który czyścił komin Kiepskim w odcinku o zboczeńcu?
Tak, to on, Tadeusz Szymków.
Grał jeszcze w odcinku Humor telewizyjny. Niestety zmarł w zeszłym roku na raka
Nie poznałem go za pierwszym razem w tym słabym odcinku.
Zarówno pomysł jak i wykonanie nie najlepsze. 5/10
Fajny odcinek. Najlepsze było jak Paździoch przechodził koło porucznika przebranego za zakonnice i mówi szcęść boże, z tamten potem wyciąga giwerę. Dobry był też moment jak Ferdek darł się na Boczka, że ten znaczył karty, a Szydło i Wichura myśleli, że to do nich. Moja ocena odcinka to 9,5/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Tak w sumie to drugim oglądnięciu tego odcinka podczas wczorajszej emisji na Polsacie 2 (wcześniej oglądałem go tylko raz na Ipli) zaczyna mi się on podobać. Choć akcja była trochę dziwna to były fajne teksty i sytuacje. Trochę wkurzyło mnie, jak Wichura i Szydło się tak głupkowato cieszyli. Ale pierwsze spotkanie Paździocha z Szydłem przebranym za zakonnicę wyszło genialnie.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
"Panie Boczek nie histeriuj pan"; "w ciemno to wiesz pan co se pan możesz zrobić"
Czasami zastanawiam sie nad geniuszem scenarzystów. Jestem pełen podziwu, bo mimo kilku wkurzajacych momentow (cieszenie sie porucznika Szydło z Wichurą) odcinek był naprawde świetny. Całość jest świetnie powiązana logicznie i naprawde jest genialna dawka humoru.
Odcinek w miarę dobry, spotkanie Paździocha z porucznikiem Szydło przebranym za zakonnice było genialne, fajna była też scena jak Wichura żegnał szydło (czy odwrotnie juz nie pamietam ) ,,Z Bogiem" mnie rozwaliło 7/10
Ostatnio zmieniony przez sobol 2011-02-13, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł odcinka mi się spodobał, takie wmieszanie Kiepskich w jakieś afery szpiegowskie. Chyba najlepszy w odcinku był ten szef agentów, zwłaszcza kiedy spotykał Paździocha jako ksiądz i to straszenie łysej mendy. Końcówka odcinka mi też się bardzo spodobała. Jak dla mnie 4 na 6.
Nawet fajny odcinek 8/10. Najlepsze było jak ten koleś był przebrany za zakonnice i go wystraszył bronią. albo tekst
a: Weszliście wielkie ogromne bardzo cuchnące...
Walduś:Gówno
a:cicho bądź.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-07-02, 14:00
Szymków wg mnie zagrał dobrze ale Pazura juz gorzej... Odcinek dobry mozna sie było pośmiać, Najlepsze było jak grali w karty z Sonia i to ze Kiepscy to rutynowa kontrola z Nato...
Oceniam na 8/10
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"
Dobry choć nie jakiś super rewelacyjny. Jak już pisałem, to cieszenie się poruczników było trochę wkurzające a poza tym nawet ciekawy scenariusz i niezły humor sytuacyjny. 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Gra Wichury i Szydły nie była dla mnie aż tak irytująca. Na plus dużo zabawnych scen, które wynikły z tego nieporozumienia. Ogółem dobry odcinek. 8/10.
Ferdek:"Będziemy bohatery normalne", "Pokaż panu poruczniku".
Gościnne występy a więc Wichura,Porucznik i Sonia.
Waldek:"O nacie jakim mówi".
Bardzo ciekawy epizod,10/10.