Bardzo dobry odcinek. Najlepsze sceny i teksty:
- Waldek o jajkach "Od krówki prosto?"
- podłożenie Babce jajka zamiast piłeczki
- scena na korytarzu z Paździochem
- przemienianie wszystkiego w piwo
9/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Świetny odcinek. Bardzo dobra scena kiedy wszystko co dotknął Ferdek zamieniało się w piwo oraz scena, w której Babka i Ferdek grali w ping-ponga
10/10
_________________ "Śpię se spokojnie, a tu nagle sru! Panie lecę do kuchni, a tam mi się lodówka rozdupcyła!
Mi się najbardziej podobało jak walduś babce zamiast piłki pingpongowej dał jajko,dobre też bło jak zamieniał wszystko i wszystkich w piwo hehe ODCINEK OCENIAM 9,5/10
_________________ ,,To paliwo jest do dupy,rozdupcył mi pan motorynke bedzie pan bulił,wszyscy będziecie bulić!!!!!''
Wysłany: 2012-01-11, 23:06
"Nie może pan gdzie indziej rozmawiać ze swoimi jajami?"
"Ja to robię tylko dla babki..... rentki."
Scena gry w "ping-ponga" (Ferdek z deską do krojenia warzyw, a babka z patelnią )
Bardzo dobry odcinek. Najlepsze sceny i teksty:
- Waldek o jajkach "Od krówki prosto?"
- podłożenie Babce jajka zamiast piłeczki
- scena na korytarzu z Paździochem
- przemienianie wszystkiego w piwo
Zgodzę się z tobą w 100% że ten odcinek jest bardzo dobry i przyjemnie się go ogląda , nic dodać nic ując 10/10 paździoch91 jeszcze nawiązując do mojej wypowiedzi którą napisałem wcześniej przy petycji to teraz zauważyłem że też dajesz dobre oceny
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Wysłany: 2012-02-23, 09:09
Bardzo dobry odcinek, dużo śmiechów było jak:
Babka z Ferdkiem grali w ping-ponga
Tekst Waldka "Co pewnie prosto od krówki?" o jajkach
Życzenia Ferdka do złotego jajka (najlepsze to było że czego dotknie zamieniło się w piwo)
8,5/10
Świetny odcinek,niedawno go oglądałem.I też chciałbym mieć takie jajko Tyle,że nie zamieniałbym wszystkiego w piwo a pewnie w książki.Zamiana przedmiotów i osób na browar jak najbardziej na plus,gra w ping-ponga też była niezła.10/10.