Albo kreacja męża kobiety węża xD. Ferdek ciągnął GHalinkę na sznurku.
Lub ta zbiorowa kreacja, ale zapomniałam, jak się nazywała.
Super odcinek, fajne było, jak Ferdek "kreaturował" modę z kurczaka xD.
Mnie rozwaliło jak gość chyba z TV lub gazety po zobaczeniu kreacji Ferdka spytał zszokowany mniej więcej tak: "czy pan jest normalny?" (idealne podsumowanie;). Albo "modny" Paździoch wchodzi do mieszkania, a upita Helena: "Marian, Ty już więcej nie pijesz". Też bardzo fajny odcinek.
Ten odcinek rozbawił mnie do łez. Kreacje Ferdka były naprawdę śmieszne i pomysłowe, do tego ten Jan Maria Rumba Rozpór Trzepiekoński, który nieźle zrobił w bambuko naszego artystę
Nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod postami przedmówców. Ten odcinek był bardzo dobry, można się było pośmiać. Trzepiekoński może i wyrolował Ferdka a temu to nie przeszkadzało bo zarobił duży zapas piwa. Lekko wkurzał mnie Łysy (ten sam aktor co w odcinku "Rolki czyli total gigant") ale to niewielki minus. Ogólnie 9/10.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Odcinek bardzo dobry. Oczywiście obejrzany po raz któryś już nie śmieszy tak jak za pierwszym razem, ale mimo to chętnie się do niego powraca. Łysy był dla mnie plusem, bo uważam go za śmieszną i czasami potrzebną postać. Fajna była scena na korytarzu jak Paździoch mówił: "Uważaj pan, bo mi pan modny garnitur zniszczysz". A potem Ferdek z Waldkiem wybuchnęli śmichem. Ocena 9/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Kapitalny odcinek, pomysłowość ekipy była wówczas fenomenalna.
Jan Maria Rumba Rozpór Trzepiekoński to już cios poniżej pasa jak to usłyszałem myślałem, że spadnę z fotela. Gra aktorska stała na najwyższym poziomie.
9/10
zgadzam sie z locka nazwisko Trzepiekonski wraz z reszta bombowe, na plus tez program 'wstawka wieksza niz szycie"
"Marian Ty juz dzisiaj nie pijesz' "o Kurde'
Swietny daje 10/10
Nie był to jak dla mnie super odcinek, ale też nie słaby. Taki przeciętny. Na plus ,Marian ty więcej nie pijesz' to było bombowe i jak Waldkowi wyrósł kaktus na czole. Ale 6/10 tylko nie mam sentymentu do tego odcinka.
Dobry odcinek jakich rewelacji nie bylo, ale mozna sie bylo posmiac, oczywiscie punktem kulminacyjnym byl pokaz mody u Kiepskich i kolekcja Ferdka najbardziej jednak rozsmieszyla mnie scenéa z kurczakiem i wymiana zdan Kiepskich to byly czasy, Ferdek_Kiepski zauwazyl dobrze, iz kreacja miesna nie jest zadna nowoscia. To udowadnia, ze postacie Kiepskich sa postaciami kultowymi
M: Przestań, Łysy, przecież możesz iść w glanach!
Ł: W jakich glanach, laska... Na techniawkę?
Albo komentarz Łysego, jak znaleźli te rzeczy w szafie "Twój stary to chyba na jakimś koksie zasuwa". Pokaz mody też całkiem niezły. Odcinek ogólnie oceniam na 8/10 Ferdek sprzedał kolejcje za chyba 2,000 piw, a ten francuz za 5 milionów dolarów
Ostatnio zmieniony przez kamiqii-k44 2011-05-21, 12:36, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-07-01, 21:06
No Łysy dobre teksty walił, Odcinek jka najbardziej na plus, Te kreacje przeciez nie było stworzone za nie wiadomo jakie kwoty ale i tak Ferdek wyrwał 2000 piw w gotówce... 7/10
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"