Najlepszy tekst Pazdziocha "reklama w NRD!", zabawy gimnaastyczne, kącik pielegniarki czy robienie kawy w BOCZKU. Pomysł niestety nie wyszedł na dobre bo zabrakło koncesji na działanie radia w kablu - oczywiscie Ferdek zrzucil odpowiedzialnosc na Pazdziocha HA!
Kiedyś odcinki były rewelacja, choć zdarzały się i słabsze. Teraz również są fajnie, śmieszne odcinki, ale w trochę inny sposób. Nie ma ukazanej już typowej głupoty, pomysłów na zarobienie szybkiej i grubej kasiory, nie ma śmiesznie poprzekręcanych tekstów. Dzisiejsze odcinki są poważniejsze.
Paździoch jak prowadził Magazyn Motoryzacyjny i jego reklama - istna komendia - 11/10.
Super odcinek jeden z moich ulubionych 10/10. Najlepsze jak Ferdek uczył jak robić kawę albo program Waldka i przy tym śmieszne ćwiczenia Paździocha, Pomyłka Paździocha "Reklama w radiu NRD", Kawał Ferdka i śmiech Waldka po kawale.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Jeden z the best odcinków
Najlepszy był magazyn motoryzacyjny Paździocha,świetna była ta kwestia - Żeby zmienić koło trzeba go odkręcić od podobnego samochodu stojącego najlepiej na innej ulicy...... Pamiętajmy też o podłożeniu cegieł bo samochód może runąć i będzie huk .......... Skoro mamy już koło zastanówmy się jak wykombinować lewarek... Można go odkupić od małolata za dychę albo możemy też pójść na wymianę za nasze zepsute koło ! Z tym lewarkiem idziemy do własnego samochodu i odpędzamy nim psa sąsiada który leje na nasz samochód ! No i koło wsadzamy do bagażnika żeby nam go nikt nie.... gwizdnął.
Świetny odcinek, mój ulubiony. Dobra była końcówka jak im radio zamknęli i potem na korytarzu jak Ferdek podawał tak jakby reklamę dla Paździocha, że o 20 jego program leci. Kawał z prosiaczkiem i reakcja Waldusia = Bezcenne
10/10
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Wysłany: 2012-02-23, 09:02
Niesamowity odcinek, wszyscy zaangażowani w biznes Ferdka. Dobre programy w tym radiu były, "Wieczór z Ferdkiem" mi sie podobał i jego dowc*@ o Prosiaczku, audycja Paździocha jak ukraść koło i "Reklama w NRD" 10/10
Najlepszy tekst Mariana w tym odcinku ,,reklama w NRD,, i te jego teksty jak skombinować lewarek można go kupić od małolata za dychę albo wymienić się za zepsutą oponę.Robienie kawy przez Ferdka też nie lepszę jak boczkowi wrzątek do buzi wlewał .Śmiech Waldusia zniewalający.Bardzo dobry odcinek 10/10.
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.
Świetny odcinek!Najlepsze było jak Ferdek Boczkowi wrzątek do ust wlewał to mnie bardzo rozśmieszyło i jak Paździoch powiedział:"Reklama w NRD".Jak do Halinki zadzwoniła koleżanka i śmiech Waldka to też było dobre.Ogólnie to w odcinku były stosy śmiesznych tekstów ,a nie jak w tych nowych.
OCENA:10/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Robienie przez Ferdka kawy na Boczku.Porady motoryzacyjne Paździocha.Fajna zagadka Ferdka a 2 żarty głupie i żałosne.Fajna reklama Mariana i Boczka.
Marian:"Reklama w NRD".
7/10 bo ten końcowy "Wieczór z Ferdkiem" to byłby lepszy pomysł na inny odcinek niż na zakończenie.