Bardzo dobry odcinek. Może teksty nie były zbyt śmieszne, ale pomysł na odcinek całkiem fajny. Okazało się, że Ferdek nie ma do końca normalnej rodziny - zakończenie mnie rozwaliło.
Kiedyś oceniłem ten odcinek jako "taki sobie". Cóż, wtedy do mnie nie przemówił ale obecnie bardziej mi się podoba. Nadal uważam, że wydzieranie mordy "O lalala bamba!" i "Kruca fak!" było wkurzające. Jednak były śmieszne momenty, m. in. jak Stasiek myślał że kibel jest w mieszkaniu Paździochów i tam wszedł czy jak Stasiek kazał chłopakom tańczyć a oni dobrali się w pary i zaczęli tradycyjny taniec. Dobre też były teksty Edzia. 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
"Kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie, zwariowany świat kiedy w nas tańczy prageninie" - co jak co ale ta piosenka idealnie wpisuje się w ten odcinek. Braciszek z Teksasu, ktory okazal sie zwykłym psychicznym. Pózniejsza decyzja Pazdziocha rozbawiła mnie do łez. Odcinek ponadczasowy!
Ma ktoś może link do piosenki "kolorowe sny"?
Komentarz dodany od sigi: Tu nie ten temat. Możesz to zrobić tu:
http://www.forum.kiepscy....equest-vf16.htm
Przeczytaj jeszcze raz regulamin.
Nie mam ;d ale odcinek genialny, Stare odcinki ale jare. Ewidentnie 10/10. Piosenka idealnie wpasowana jak ktoś słusznie zauważył. Stasiek z amerykańskim akcentem, pijana babka (Niech będzie Stasiu no to polej Jasiu) to jest genialne. Jak tańczyli też dobre i Rymy Edzia (Stasiek miał być Ferdka bratem a okazał się wariatem, jak ja wrócić mam do żony jak mi pęcły kalesony) I przebrania do Strip-tease.
Wysłany: 2011-05-27, 06:02
Dziwne, ale ten aktor co grał ''Stasia'' jakoś w Pierwszej Miłości inaczej wygląda.
No i jakie on ma muskuły, boże :O.
Końcówka gdzie Edziowi widać dolną część i tekst ''Miał być Ferdka bratem, a okazał się wariatem'' <=== EPIC ^^.
Odcinek oceniam na 9/10
"-Ferdek, wódka z kaktusa!
-Z... kutasa wóda?"
"-To się już zdez ...zdewa... zdewlo...
-Chodzi o to Jasiu, że to teraz gówno warte!"
"-Ty myślisz, że ja w Teksas, to czym się zajmuje?
-No... kombojem jesteś..."
"Najwyższy czas wziąć swój interes w swoje własne, spracowane ręce!"
"A to prawda, że gdzieś tam w Ameryce baba babę strzela w cyce?"
"-Panie Paździoch, ma pan co pokazać?
-... Nie mam!"
"Panowie, z czym do Amełyki?!"
Super odcinek, od początku do końca było świetne i jeszcze na dodatek Edzio zakończył to świetnym rymem. Postanowienie Paździocha było również dobre, że pokaże za dolary bo ma co pokazać
9/10
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Paździoch striptizer - to już śmieszne samo w sobie.
Szkoda że nie wypaliło, ale to był urok tamtego poziomu Kiepskich, dziś to by walnęli green boxa jak ekipa się rozbiera w USA (vide chór Mariana) i wsio.
Stasiek wymiatał, zamiast Waldusia to on powinien wrócić do Polski i zostać stałym mieszkańcem kamienicy.
"Czy to prawda czy to bajka,kowboj chce mi urwać jajka".
Babka:"Chodzi oto Stasiu,że to teraz gówno warte".
Stasiek:"Za taki taniec to można dostać w ryj".
Nieźle sobie panowie powywijali,ale tylko 4/10 bo ten Stasiek to jakaś kompletna pomyłka,dobrze,że pojawił się w serialu tylko raz.
Wysłany: 2012-03-26, 20:58
Piotrek2011 napisał/a:
ten Stasiek to jakaś kompletna pomyłka
Pan kpi czy o droge pyta?
Odcinek kapitalny, jak większość tych początkowych. Postać Staśka mega zabawna i jeszcze ten amerykanski akcent
Genialne "Alalalala Bamba!" albo "Kruca Fak!"
Edzio okazało się, że nie tylko jest mistrzem rymów, ale również tańca. Brekdensa
Chociaż i tak najbardziej mnie śmieszyła Babka. "Stasiu, Jasiu, no to polej Jasiu"
"Niech sie stara napije, kruca fak!"
10/10
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2012-03-26, 21:00, w całości zmieniany 2 razy
Odcinek kapitalny, jak większość tych początkowych. Postać Staśka mega zabawna i jeszcze ten amerykanski akcent
Genialne "Alalalala Bamba!" albo "Kruca Fak!"
Edzio okazało się, że nie tylko jest mistrzem rymów, ale również tańca. Brekdensa
Chociaż i tak najbardziej mnie śmieszyła Babka. "Stasiu, Jasiu, no to polej Jasiu"
"Niech sie stara napije, kruca fak!"
10/10
A mnie właśnie wkurzało te jego kruca fak,tak samo jak wkurza mnie "kuźwa" Boczka oraz "bynajmniej" Jolaśki.