Dzisiaj go oglądałam, nawet dwa razy xD.
Bardzo fajny. Ferdek, pomimo, że chciał wygrać te pieniądze w Lotto, a Babkę przezywa od pasożyta, nigdy nie pozwoliłby, aby stała jej się krzywda.
Bardzo dobry odcinek, dużo fajnych dialogów.Ciekawe były te podróże w przeszłość, a najlepiej podobał mi się tekst Edzia: ''Zanim pan zamieszkasz w willi, zapłać pan co naliczylli''
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Chyba jest to jedyny odcinek, gdy Ferdek próbuje szczęscia w grach losowych. Pokazuje tez ukrytą dobroć Ferdka, który stawiajac na szali górę pieniędzy a życie babki - której nie trawi - wybiera to drugie rozwiązanie. Świetna scena gdy przywiązał wszystkich do kanapy i brał ich 'metodą na głoda'. 9/10
W tym odcinku Ferdek pokazał, że mimo wszelkich przeciwności tak na prawdę kocha babkę Można kogoś nienawidzić ale jak dzieje się krzywda obowiązkiem jest pomoc. To mi się podobało
A co do opisu odcinka że Waldek zmierzył się z Saletą, to chyba nieprawda z tego co pamiętam, bo Walduś z nim nie walczył tylko krótko mówiąc buchnął trofeum.
Wysłany: 2011-05-27, 05:58
Odcinek genialny aah, uwielbiam takie odcinki gdzie jest wehikuł czasu i można się przenieść . No i z tym ''Wio'' to też akcja fajna była 10/10.
Pozdrawiam i polecam obejrzeć
waldemarus nienawidzi babki to za mocno powiedziane, bez przesady... on bez Babki naprawdę żyć nie może z wzajemnością, bo strasznie lubią się nawzajem denerwować, Babka wyzywa go od Kanalii a Ferdek wybiera od niej rentę
Bardzo dobry odcinek. Świetnie pomyślany scenariusz i zakończenie. Mnie najbardziej podobały się teksty Edzia m. in. "Zanim Pan zamieszkasz w willi, zapłać Pan co naliczylli." 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.