Dobre było jak paździoch siedział na kiblu i co iles piedział to ten dzwiek heh I jak waldus przypierniczyl ginessowi i jak to co pobilem guinnessa hehe ODCINEK OCENIAM 9/10
_________________ ,,To paliwo jest do dupy,rozdupcył mi pan motorynke bedzie pan bulił,wszyscy będziecie bulić!!!!!''
Ferdek powiedział do Edzia że "W ATMie mówili że mają tą ruderę za 2 lata rozebrać" i faktycznie po dwóch latach byli już w studiu chociaż już po roku się tam przenieśli
Ostatnio zmieniony przez Victor58 2011-08-08, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Mnie w tym odcinku się podobało to jak Paździoch bił rekord Guinnessa w wygrywaniu na trąbce tyłkiem w kiblu skocznej melodyjki Ti,ti,ti Ti,ti,ti Ti,ti,ti,ti,ti. Oraz to jak Walduś uderzył prawdziwego Guinnessa w brzuch,a Halinka powiedziała do niego "Coś ty zrobił Ty debilu Ty".
Genialny odcinek,absolutnie musi być 10/10
Fajny pomysł z tymi rekordami.Szkoda,że tylko samej Mariolce się udało pobić rekord,liczyłem na to,że uda się też Babce i Marianowi.Niezły był też rekord pobity przez Waldka.Szkoda,że Halina nie pobijała żadnego rekordu.
Wysłany: 2012-02-19, 16:24
Odcinek fenomenalny, dobre bicie rekordów - jak Paździoch wygrywał melodynkę tylną częścią ciała, Edzio stał na głowie itp. Dziwne było to, że to Mariolka pobiła rekord. A na koniec oczywiście rekordzistą został Walduś jak "pobił Guinnessa" 9/10
Rozbudowując moją opinię, to chcę powiedzieć, że odcinek bardzo przypadł mi do gustu, ponieważ:
- inteligencja Waldusia była na odpowiednim poziomie
- dużo się działo, ale akcja była niepogmatwana
- były świetne pomysły na pobicie rekordu
- Paździoch "grający" na trąbce za każdym razem mnie po prostu doprowadzał do łez ze śmiechu
- super była radość Ferdka, kiedy okazało się, że Edzio nie wytrzymał
- wzdychanie Mariolki do Lindy
- ostatnia scena czyli "pobiłem Guinnessa" by Walduś
Odcinek ogólnie oceniam na 10/10
Ostatnio zmieniony przez nitroglicerynka 2012-03-20, 17:18, w całości zmieniany 1 raz
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-26, 20:11
Odcinek genialny. Wszystkie rekordy pomysłowe, najlepsza chyba Babka z jedzeniem mydła
Ogólnie kupa śmiechu. Zabrakło tylko jeszcze Boczka z rekrdem w jedzeniu kiełbasy
Nie ma się co rozpisywać. To trzeba zobaczyć. 10/10.
Drobna ciekawostka Babka podczas bicia rekordu w jedzeniu mydła tak naprawdę jadła kostkę zółtego sera widać to wyraźnie w scenie po tym jak Jankowski wysłał Ferdka do kuchni i potem patrzył się na Babkę
Drobna ciekawostka Babka podczas bicia rekordu w jedzeniu mydła tak naprawdę jadła kostkę zółtego sera widać to wyraźnie w scenie po tym jak Jankowski wysłał Ferdka do kuchni i potem patrzył się na Babkę
Wiadomo,że mydła przecież by nie jadła.Tak samo na pewno Ferdek pije wode a nie wódke czy piwo.
Wysłany: 2012-03-27, 21:11
Victor58 napisał/a:
Odcinek moim skromnym zdaniem był rewelacyjny, szczególnie to wzdychanie
Mariolki do Bogusia Lindy xD Śmieszne dialogi bohaterów, no i babka podstawiająca
nogę Ferdkowi. Edzio jak sie wywrócił, to też było niezłe.
Bardzo dobry odcinek 10/10